A lazy image

Bespoke Precast Concrete Seating, Stevenage

We are currently manufacturing bespoke precast concrete seating units for the Town Centre redevelopment in Stevenage for Miletree Construction.

The project includes a bespoke precast concrete sculpture plinth and bespoke concrete seating
which incorporates recessed lettering, acorns and leaves. The conical seat is manufactured in 2 pieces which are connected together using specialist stainless steel fixings. A stainless steel bench is then fixed to the concrete unit to form the seating area.

The seating unit will form the capping of a time capsule which will be buried underneath it.

This project allows us to display our skills in the manufacture of bespoke concrete units.

Please view the page on Precast Concrete Hard Landscaping for more information.

 

FORM

LiveChat

Click here to Say Hello!

Email

Phone